абе на сички 156-ци ли 5-та скорост тряя са даде лоста леко със сила в дясно и после напред за да влезне. мен не ми пречи както и не ми пречи че спирачките коват само при пипане на педала ама който седне да кара нито може да спре нормално с мойта кола нито може да сложи 5-та скорост
Известие
Collapse
No announcement yet.
5-та скорост влиза странно
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеабе на сички 156-ци ли 5-та скорост тряя са даде лоста леко със сила в дясно и после напред за да влезне. мен не ми пречи както и не ми пречи че спирачките коват само при пипане на педала ама който седне да кара нито може да спре нормално с мойта кола нито може да сложи 5-та скорост156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеабе на сички 156-ци ли 5-та скорост тряя са даде лоста леко със сила в дясно и после напред за да влезне. мен не ми пречи както и не ми пречи че спирачките коват само при пипане на педала ама който седне да кара нито може да спре нормално с мойта кола нито може да сложи 5-та скорост
За спирачките и при мен е така.Дадох на един приятел да я кара и доде му кажа леко със спирачките и задния по средата дойде м/у нас,аз добре че бях с колан.А за 5 скорост при мен си влиза леко.
П.С.Като я купувах и аз щях да изкарам продавача през прозореца.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
И аз наблюдавам напоследък подобно явление и започвам да се тревожа...при мен се получи след удара ... при него беше прищипано нещо и имах само до 3-та скорост.След като изправихме роговете се върнаха всички скорости на мястото си,но пета влиза трудничко...че понякога и първа.
Ако някой добър човек ми обясни какво означава това ще го обичам до края на живота си....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Положението,при което се включват предавките се регулира.Намери грамотен майстор да го направи.
А за спирачките - провери дебелината на дисковете и накладките,защото вярно че по принцип са добри,но ако буталата на цилиндрите са много навън,хода на педала драстично намалява и спирането е рязко само от докосване на педала.Същевременно си в много рисково положение.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment