Известие

Collapse
No announcement yet.

5-та скорост влиза странно

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 5-та скорост влиза странно

абе на сички 156-ци ли 5-та скорост тряя са даде лоста леко със сила в дясно и после напред за да влезне. мен не ми пречи както и не ми пречи че спирачките коват само при пипане на педала ама който седне да кара нито може да спре нормално с мойта кола нито може да сложи 5-та скорост

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    абе на сички 156-ци ли 5-та скорост тряя са даде лоста леко със сила в дясно и после напред за да влезне. мен не ми пречи както и не ми пречи че спирачките коват само при пипане на педала ама който седне да кара нито може да спре нормално с мойта кола нито може да сложи 5-та скорост
    Само на твоята е така
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение

За спирачките и при мен е така.Дадох на един приятел да я кара и доде му кажа леко със спирачките и задния по средата дойде м/у нас,аз добре че бях с колан.А за 5 скорост при мен си влиза леко.

П.С.Като я купувах и аз щях да изкарам продавача през прозореца.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Спирачките са си спирачки , но 5-та си влиза като у тях
        Alfa 156 2.4 JTD
        Honda CBR600RR 2008

Comment

аз пък от първото спиране още си ги обикнах тия спирачки. винаги натискам спирачките на колите с върха на обувчицата. е само на запорожеца се налагаше да скачам върху педала на газта че и даже да се клата

Comment

...да не би пък при тебе да е тръгнал да заминава ябълката на лоста. Другите нормално ли си влизат, или имаш проблем и при първа...
            Alfa Romeo 156 2.0TS '98 - произведена, '99-'06 - 1-ви собственик
            Alfa Romeo 145 1.6TS 11.2000 - на жената

Comment

абе може и да си заминава. ши видим. аз лично нямам проблеми с скоростите щото съм и свикнал ама кат гледам приятели как е карат се едно ши кажиш че колата е счупена

Comment

И аз наблюдавам напоследък подобно явление и започвам да се тревожа...при мен се получи след удара ... при него беше прищипано нещо и имах само до 3-та скорост.След като изправихме роговете се върнаха всички скорости на мястото си,но пета влиза трудничко...че понякога и първа.
                Ако някой добър човек ми обясни какво означава това ще го обичам до края на живота си....
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

явно са износват по някаф начин. първа не ми е прайла проблем. абе въобще ако ще лайна да има като им свикнеш спират да ти праат впечатление така че знам ли дали е развалено или си е нормално

Comment

Положението,при което се включват предавките се регулира.Намери грамотен майстор да го направи.
                    А за спирачките - провери дебелината на дисковете и накладките,защото вярно че по принцип са добри,но ако буталата на цилиндрите са много навън,хода на педала драстично намалява и спирането е рязко само от докосване на педала.Същевременно си в много рисково положение.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

закрийте темата

Comment

Working...
                      X